Kuruluş Osman 4. bölüm fragmanı - Kuruluş Osman 4. yeni bölüm fragman izle - ATV

TAKİP ET

Kuruluş Osman 4. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman 4. bölüm yeni fragman da; Osman, "Oğuz töresince bir ahlak medeniyeti inşa edene deyin durmak yok" sözü damga vuruyor. Bamsı, Dündar bey'in yüzüne "Osman'ı sana yedirtmem Dündar bey' diye haykırıyor.

Reklam
Reklam

Kuruluş Osman 4. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman 4. bölüm yeni fragman da; Osman, "Oğuz töresince bir ahlak medeniyeti inşa edene deyin durmak yok" sözü damga vuruyor. Bamsı, Dündar bey'in yüzüne "Osman'ı sana yedirtmem Dündar bey' diye haykırıyor. 

KURULUŞ OSMAN 4. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kuruluş Osman bu haftaki 4. yeni bölüm fragmanı nda; Osman bey'in kendisine yapılan ihanetin hesabını sorduktan sonra tüm dikkatler üzerine çekiliyor. Dündar Bey'in de bu işin içinde olmasıyla, Dündar Bey, Osman'a karşı duruyor. Obadakiler Osman'ı kafesli çadıra koymak için talimat veriyor.

KURULUŞ OSMAN 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı nda; Osman bey, tüm bu olup bitenlere karşı dik duruşundan vazgeçmeyerek, "ha ihanet, ha ihanete ortaklık" sözüyle ihanet edenlerin affedilmeyeceğini bir kez daha vurguluyor. Bamsı ile Dündar bey arasında ki gergin konuşma da; Bamsı; "Osman'ın cesareti, ufku, dengenizi bozmuştur sizin" sözüne karşılık Dündar bey, "sende gör artık gerçeği" diyek Bamsı'yı yanına çekmeye çalışsa da, Bamsı "Osman'ı sana yedirtmem Dündar bey" şeklinde cevap veriyor.

KURULUŞ OSMAN YENİ FRAGMAN İZLE

Kuruluş Osman 4. bölüm 11 Aralık 2019, Çarşamba akşamı saat 20:00'da ATV ekranlarında.