Kuruluş Osman 2. bölüm fragmanı izle - Kuruluş Osman 2. yeni bölüm fragmanı izle - 20 Kasım 2019 Atv

TAKİP ET

ATV ekranlarında yeni sezon da bomba gibi başlayan efsane dizisi, Kuruluş Osman 2. bölüm fragmanı izle yici ile buluştu. Kuruluş Osman 2. yeni bölüm yayınlandı. İlk bölümü ile nefes kesen Kuruluş Osman 2. bölüm fragmanı nda; Tekfur ölüyor ve cinayet Osman'ın üzerine kalıyor. Osman gerçeği kanıtlayabilecek mi? Kuruluş Osman 2. yeni bölüm fragmanı ile ilgili güncel gelişmeler haberimizde.

Reklam
Reklam

Kuruluş Osman 2. bölüm fragmanı yayınlandıç Kuruluş Osman 2. bölüm fragmanı nda; Tekfur ölüyor ve cinayet Osman'ın üzerine kalıyor. Osman gerçeği kanıtlayabilecek mi?

ATV'de devam niteliğinde yeni sezonda yeni yüzlerle başlayan Kuruluş Osman 2. bölüm fragmanı izle yici ile buluştu. Kuruluş Osman 2. yeni bölüm fragmanı nda; Osman işlemediği bir cinayet ile suçlanıyor. Osman'ın yanlış zaman da yanlış yerde olmasıyla Tekfur'un ölümü kendi üzerine iftira olarak kalıyor.

KURULUŞ OSMAN 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - (TIKLAYINIZ)

Kuruluş Osman 2. bölüm fragmanı : Osman düştüğü bur zor durumdan, kendisine atılan iftiradan kurtulmak için dostlarıyla birlikte hareket ediyor. Osman'ın peşine düşeceği Kadın, Tekfur'un cinayetini ortaya çıkararak, Osman'ın suçsuzluğunu ispat edecektir.

KURULUŞ OSMAN 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - (TIKLAYINIZ)

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı, Bamsı, obanın nizamının bozulduğunu kast ederek, "Ertuğrul Bey'im gelsede, oba nizama girse' sözüyla serzenişte bulunuyor. Kafirler, Osman'ı ele geçirmek için Aygük hatunu tutsak ediyorlar. Aygül hatun, Osman'ın teslim olmamasını haykırırken, Osman bey nasıl bir karar verecek?

Kuruluş Osman 2. bölüm fragman ve yeni tanıtımlardan haberdar olmak için sayfamızı takip ediniz.

Kuruluş Osman yeni bölümleri her Çarşamba, saat 20:00 'da Atv'de. Kuruluş Osman 2. bölüm 27 Kasım 2019, Çarşamba akşamı saat 20:00 da ATV ekranlarında izleyici karşısında olacak.