Kuruçeşme Barış Parkı bakımdan geçti

TAKİP ET

Kuruçeşme Barış Parkı bakımdan geçti, başlıklı haberin detayında; İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kuruçeşme'de bulunan Barış Parkı'nda bakım çalışması yaptı.

Reklam
Reklam

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kent merkezinde ve kırsal mahallelerde bulunan park ve yeşil alanlarda bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Parkların daha estetik ve konforlu bir yapıya kavuşmasını hedefleyen ekipler parklarda boya, bakım ve tamirat çalışmalarına Kuruçeşme’de devam etti. Bu kapsamda ekipler, Kuruçeşme Doğan Mahallesi Sevilmiş Sokak Barış Parkı’na 2 adet bank yerleştirerek tel örgü tamirini yaptı. Oyun gruplarının tamirini ve boyamasını tamamlayan ekipler kentin diğer bölgelerinde de çalışmalarına devam edecek.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kuruçeşme Barış Parkı bakımdan geçti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Kuruçeşme Barış Parkı bakımdan geçti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.