Kurtlar yerleşim yerlerine indi

TAKİP ET

Kurtlar yerleşim yerlerine indi, başlıklı haberin detayında; Adıyaman'ın Besni ve Gerger ilçelerinde kar nedeniyle aç kalan kurtlar, yerleşim yerlerine yakın bölgelerde görüntülendi.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz hafta salı günü başlayan yoğun kar yağışı, Adıyaman'da yaban hayatını etkiliyor. Kar kalınlığının bazı bölgelerde 1 metreyi geçtiği Adıyaman'da yaban hayvanları yiyecek bulmak için yüksek kesimlerden yerleşim yerlerinin bulunduğu alanlara inmeye başladı.

Gerger ilçesinde Hasan Aslan, aracıyla ilerlerken Fatih Mahallesi yakınlarında yolda ve tarlada 4 adet kurt görüntüledi.

Yine Besni ilçesine bağlı Şambayat beldesi Karahalil köyü mevkiinde ise Burak Taş aracıyla ilerlediği sırada, kurt da yolda koşarken görüntülendi.




Kurtlar yerleşim yerlerine indi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Kurtlar yerleşim yerlerine indi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)