Kurşun: "Zorlu kış şartlarına hazırız"

TAKİP ET

Kurşun: "Zorlu kış şartlarına hazırız", başlıklı haberin detayında; Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, İl Ambulans Servisi Başhekimliği ekiplerinin zorlu kış şartları nedeniyle merkez, ilçe, köy ve mezralarda vatandaşlara ulaşabilmek için tüm hazırlıklarını tamamladığını söyledi.

Reklam
Reklam

İl Müdürü Kurşun, Her an kara ambulanslarımız, paletli kar ambulanslarımız, UMKE araçlarımız, Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli hekim ve diğer sağlıkçı personellerimiz ile zorlu şartlara hazırız dedi. İl genelinde gelişen kış şartlarını göz önünde bulundurarak, tüm tedbirlerin alındığını söyleyen Kurşun, Bu dönemde özellikle Taşeli bölgesinde ilçelerimizin ve yüksek kesimlerde bulunan köylerimizin yolları kapanabiliyor. Bu sebeple vatandaşlarımız zor anlar yaşayabiliyor. Her yıl olduğu gibi bu kış öncesi de bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Araçlarımızın bakım-onarım, lastik değişimi, kar üstü araçlarımızın palet değişimlerini sağladık. Her an kara ambulanslarımız, paletli kar ambulanslarımız, UMKE araçlarımız, Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli hekim ve diğer sağlıkçı personellerimiz ile zorlu şartlarda hizmetlerimize devam ediyoruz dedi.




Kurşun: Zorlu kış şartlarına hazırız başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde SAĞLIK haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SAĞLIK haberleri kategorisinde yer alan Kurşun: Zorlu kış şartlarına hazırız başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)