Kumluca'da pompalı tüfekle 3 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı

Kumluca'da pompalı tüfekle 3 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı, başlıklı haberin detayında; Antalya'nın Kumluca ilçesinde 2'si otomobil içinde olmak üzere 3 kişiyi pompalı tüfekle yaralayan şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye geçtiğimiz pazartesi günü akşam saatlerinde Meydan Mahallesinde meydana gelen olayda, 07 S 7989 plakalı otomobille sokağa gelen gelen H.K. ve M.U'ya iddiaya göre Z.Y. pompalı tüfekle beş el ateş etti. Araç içinde bulunan H.K. ve M.U. ile olay yerinde bulunan E.E, vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından yapıldı. Ambulanslarla Kumluca Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırılan yaralılardan hayati tehlikeleri bulunan H.K. ve M.U., Antalya'ya sevk edildi. Olay yerinden kaçan Z.Y. ise kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından Kumluca Adliyesine sevk edilen Z.Y, tutuklanarak Elmalı Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.




Kumluca'da pompalı tüfekle 3 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 23.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Kumluca'da pompalı tüfekle 3 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)