Kulu'da mevsimlik işçiler için konteynerler yerleştirildi

TAKİP ET

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Konya'nın Kulu İlçe Belediyesi öncülüğünde mevsimlik işçilerin temel ihtiyaçlarını gidermeleri için toplanma alanlarına lavabo ve banyo konteynerleri yerleştirildi.

Reklam
Reklam

Kulu Belediyesi öncülüğünde AFAD, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün işbirliği ile Kulu’nun çevre mahallelerinde mevsimlik işçi olarak çalışmak üzere gelen aileler için Karacadağ ve Tuzyaka mahallelerine konteynerler getirildi. Temel ihtiyaçlar ile lavabo ve banyo ihtiyaçların giderilmesi için toplanma alanlarında ortak kullanılabilecek yerlere vinç yardımıyla kurulan konteynerlerin işçilerin ihtiyaçların karşılanmasında büyük önem arz ettiği kaydedildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kulu’da mevsimlik işçiler için konteynerler yerleştirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Kulu’da mevsimlik işçiler için konteynerler yerleştirildi" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.