Kulu'da Gaziler Günü kutlandı

TAKİP ET

Kulu'da Gaziler Günü kutlandı, başlıklı haberin detayında; Konya'nın Kulu ilçesinde Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Reklam
Reklam

Program, Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Günün önem ve anlamını belirten konuşmanın ardından tören sona erdi. Programa, Kulu İlçe Kaymakamı Ali Edip Budan, Belediye Başkan Vekili Mehmet Atakan, Garnizon Komutanı Ahmet Kılıç, Emniyet Müdür Vekili Ahmet Enes Geyik, gaziler, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kulu’da Gaziler Günü kutlandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Kulu’da Gaziler Günü kutlandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.