Kula'da orman yangını korkuttu

TAKİP ET

Kula'da orman yangını korkuttu, başlıklı haberin detayında; Manisa'nın Kula ilçesinde çıkan orman yangını, zamanında müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı. Vatandaşların da seferber olduğu yangında 10 dönüm boş zirai alan ve 10 dönüm ormanlık alan yangında zarar gördü.

Reklam
Reklam

Orman yangınlarının gündemde olduğu son günlerde, bir yangın haberi de Manisa’dan geldi. Kula ilçesine bağlı Topuzdamları Mahallesi’nin Kalafat mevkiinde saat 15.30 sıralarında ormanlık alandan alevler yükseldiğini gören vatandaşlar bir yandan yangına müdahale ederken, bir yandan da durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Bölgeye yakın olan İlçe Jandarma Komutanlığının 3 asayiş timi ile mahalle halkının seferber olduğu yangına 1 keşif helikopteri, Kula Orman İşletme Şefliğine ait 1 arazöz, 20 traktör, 1 dozer, 1 pikap, 4 itfaiye aracı müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında 10 dönüm boş zirai alan ve 10 dönüm ormanlık alan zarar gördü.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kula’da orman yangını korkuttu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kula’da orman yangını korkuttu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.