KÜKAD'dan "Altın Kalpli Aileler" gecesi
KÜKAD'dan "Altın Kalpli Aileler" gecesi, başlıklı haberin detayında; Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Kütahya Koruyucu Aile Derneği, (KÜKAD) devlet koruması altında büyüyen çocuklara koruyucu aile olan ailelere ve koruyucu aile yanında büyüyen çocuklara anlamlı bir gece düzenledi.
2017 yılında Tavşanlı'da kurulan Kütahya Koruyucu Aile Derneği (KÜKAD) Levent Düğün Salonu'nda aileler ve çocuklar için etkinlik düzenledi.
KÜKAD Başkanı Yasemin Çavdar, Her çocuğun sevgi dolu bir ailesi olsun, kurumlarda büyümek kaderleri olmasın diye, ilçemiz Tavşanlı'da kurulan Kütahya Koruyucu Aile Derneği tarafından düzenlenen Altın Kalpli Aileler Gecesinde koruyucu ailelerimiz, aday ailelerimiz, çocuklarımız doyasıya eğlendi. Üç farklı grup vardı bu gecede; koruyucu aile olan kişiler ve çocukları, aday olan çocuksuz aileler ve biyolojik çocukları olan aileler. Yüzleri gülmeyen, diğer ailelere ve çocuklara imrenerek bakan aday aileler, kurumdan aile yanına yerleşen çocuklara bakarak Rabbim bize de böyle bir evlat nasip etsin inşaallah diyerek mutluluğunu dile getirdi.KÜKAD'dan Altın Kalpli Aileler gecesi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 10.02.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan KÜKAD'dan Altın Kalpli Aileler gecesi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)