Küçükçekmece'deki 165 okul dezenfekte edildi

Küçükçekmece'deki 165 okul dezenfekte edildi, başlıklı haberin detayında; Küçükçekmece'de bulunan 165 okulda korona virüs salgını ile haşereleri önlemek amacıyla dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışması yapıldı.

Küçükçekmece Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 2 hafta sonra açılacak olan okulların her yerini dezenfekte edip ilaçlayarak hazır hale getiriyor. Küçükçekmece’deki 165 okul baştan sona özel bir solüsyonla hem korona virüse hem böceklere karşı dezenfekte edilmeye başlandı. Dezenfeksiyon çalışmasının üçüncü gününde 65 tane okul; sınıflarından tuvaletlerine, asansöründen merdiven trabzanlarına, koltuklardan koridor kenarlarına kadar özenle temizlendi.

“Covid-19 önlemleri kapsamında okulları dezenfekte ediyoruz”

Detaylı ve kapsamlı bir şekilde okulların hepsinde ilaçlama yaptıklarını söyleyen Küçükçekmece Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde çalışan Veteriner Furkan Coşkun, “Eğitim öğretim dönemi başlamadan önce ilçemiz genelindeki ilkokul, liselerde covid-19 önlemleri kapsamında dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştirmekteyiz. Buna ek olarak da vektörle mücadele kapsamında ilaçlama çalışması yapmaktayız. Okulların açılmasına 2 hafa kala biz bu süreci başlattık. Toplam da 165 tane okulumuz var, bunlara ek olarak okuldaki hocalarımızın isteklerini kırmayarak başka problemler de varsa bunlara yönelik çalışmalarımızı da yapıyoruz” açıklamasında bulundu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Küçükçekmece’deki 165 okul dezenfekte edildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.08.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Küçükçekmece’deki 165 okul dezenfekte edildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.