Köylü kadınlara özel pazaryeri yapılıyor
Köylü kadınlara özel pazaryeri yapılıyor, başlıklı haberin detayında; Türkiye'nin önemli tarım alanlarından birisi olan Bursa'nın Yenişehir ilçesinde köylü kadınlar için özel bir pazar kurulacak.
Köylerdeki kadınların ürettiği doğal ürünlerin satılacağı köylü pazarı içine aynı zamanda dinlenme alanı mescit gibi özel alanlarda yapılacak.
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye yapılan modern kapalı Pazaryeri alanında yapılan çalışmaları inceleyen Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, "Kapalı Pazar yeri projemiz dışında kalan yere köylü kadınlarımızın ürettiği ürünlerini satabileceği bir köylü pazarı yapıyoruz. Bunun yanına söz verdiğimiz bayanlar kıraathanesi yerine kadınların kışın soğuktan yazın sıcaktan gireceği çayını kahvesini içeceği bir yer yapacağız. İçinde çocuk emzirme odası, mescid ve ihtiyaçların karşılanacağı şeyler olacak. Burayı da inşallah yeni yılda hizmete açmayı planlıyoruz” diye konuştu.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Köylü kadınlara özel pazaryeri yapılıyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Köylü kadınlara özel pazaryeri yapılıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.