Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri yapıldı

TAKİP ET

Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri yapıldı başıklıklı son dakika haberinde; Kilis'in Musabeyli ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği, genel kurulu yapıldı.

Reklam
Reklam

Musabeyli Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı Musabeyli Kaymakamı Sertaç Kırçuval, İl Genel Meclis Başkanı Şıhmehmet Yalçın, Musabeyli İl Genel Meclis üyesi Hasan Bozkurt, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Halil Nacaroğlu, Yol-Şube Müdürü Ayşe Çay ve Musabeyli Köy Muhtarlarımızın da katılımı ile gerçekleştirildi.
İl Genel Meclis Başkanı Şıhmehmet Yalçın, Köylere Hizmet Götürme Birliği daimi üyeliğine, Hüseyinoğlu köyü muhtarı Ökkeş Dağ ve Gündeğer köyü muhtarı Cuma Şahan’a üyeliklere seçildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri yapıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.06.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan "Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri yapıldı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.