Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğünden kadın personele kahvaltı sürprizi

TAKİP ET

Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğünden kadın personele kahvaltı sürprizi, başlıklı haberin detayında; Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli kadın personeller kahvaltıda bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı sürprizi kadın personeller tarafından memnuniyetle karşılandı. Kahvaltıda kadın personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Kahvaltı sonunda İlçe Emniyet Müdürü ve büro amirleri tarafından kadın personellere 'her kadın çiçektir' mottosu ile karanfil dağıtıldı.




Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğünden kadın personele kahvaltı sürprizi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 08.03.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğünden kadın personele kahvaltı sürprizi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)