Köyceğiz'de fırtına etkili oldu

Köyceğiz'de fırtına etkili oldu, başlıklı haberin detayında; Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle gölde büyük dalgalar oluşurken, sahildeki işletmeler oluşan dalgalardan olumsuz şekilde etkilendi.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde geçen ay aşırı yağışlar nedeniyle göl taşmış Atatürk Kordonu ve sahil yolu sular altında kalmıştı. Meteorolojinin Köyceğiz'de yaptığı fırtına uyarısının ardından, Pazartesi akşamı başlayan aşırı yağışlar ve fırtına Köyceğiz Gölü'nde dalgaların oluşmasına sebep oldu. Dalgalar kıyıya çarparak insan boyunu geçen görüntüler oluşturdu. Kordonda bulunan bazı işletmelerin eşyaları dalganın sebep olduğu sular nedeniyle zarar görürken, işletme sahipleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle önlem almaya çalıştı.




Köyceğiz'de fırtına etkili oldu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 08.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Köyceğiz'de fırtına etkili oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)