Köy odasına uyuşturucu baskını: 4 gözaltı

Köy odasına uyuşturucu baskını: 4 gözaltı, başlıklı haberin detayında; Afyonkarahisar'da girdikleri köy odasında uyuşturucu kullanan 4 kişi jandarma tarafından yakalandı. Şahısların üzerinde ve köy odasında yapılan aramada ise 260 gram esrar ele geçirildi.

Olay, Sinanpaşa ilçesi Akçaşar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köyde uyuşturucu kullanıldığı ihbarını alan jandarma ekipleri harekete geçti. Köyde bir süre devriye gezen ekipler ardından köy odasına düzenledikleri baskında A.Ö., M.D., A.Ö ve H.Ö., isimli şahısları uyuşturucu madde kullandıkları sırada suçüstü yaptı. Şahısların üzerinde ve köy odasında yapılan aramada 6 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, A4 kağıdına sarılı vaziyette 10 gram esrar ve cam kavanoz içinde 250 gr esrar ele geçirildi. Olayın ardından şahısların jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı bildirildi.




Köy odasına uyuşturucu baskını: 4 gözaltı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 07.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Köy odasına uyuşturucu baskını: 4 gözaltı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)