Köy Evleri Elektrik İç Tesisatı Yenileme Projesi Hanönü halkına anlatıldı

TAKİP ET

Son dakika 'EĞİTİM' kategorisinde yer alan habere göre; Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde "Köy Evleri Elektrik İç Tesisatı Yenileme Projesi" bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Reklam
Reklam

Hanönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya ilçe kaymakamı Hasan Ali Kurt,köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda kırsal alanlarda sıkça rastlanan köy evleri yangınlarının önlenmesi ve meydana gelen zararların en az düzeye indirilebilmesi için Kastamonu Valiliği tarafından başlatılan Köy Evleri Elektrik İç Tesisatı Yenileme Projesi’nin köylerde yaşayan vatandaşlara anlatıldı. Proje kapsamında Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan sunum ile muhtarlar bilgilendirildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Köy Evleri Elektrik İç Tesisatı Yenileme Projesi Hanönü halkına anlatıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.06.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan "Köy Evleri Elektrik İç Tesisatı Yenileme Projesi Hanönü halkına anlatıldı" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.