KOSGEB İl Müdürü Tonkuş'tan Rektör Uysal'a ziyaret

TAKİP ET

KOSGEB İl Müdürü Tonkuş'tan Rektör Uysal'a ziyaret, başlıklı haberin detayında; Kütahya KOSGEB İl Müdürü Halit Sıddık Tonkuş, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal ile bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektör Kazım Uysal’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez eşlik etti. Sohbet şeklinde geçen görüşmede, Tonkuş, üniversitede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve iki kurum arasındaki iş birliği konularında fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Tonkuş, Rektör Uysal’a çalışmalarında başarılar diledi. Uysal da Tonkuş’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görevlerinde başarılar diledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"KOSGEB İl Müdürü Tonkuş’tan Rektör Uysal’a ziyaret" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan KOSGEB İl Müdürü Tonkuş’tan Rektör Uysal’a ziyaret başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.