Koruma polisler, zorlu hava koşullarına rağmen eğitimlerine devam ediyor

TAKİP ET

Koruma polisler, zorlu hava koşullarına rağmen eğitimlerine devam ediyor, başlıklı haberin detayında; Koruma Eğitim Akademisinde eğitim alan koruma polisler, zorlu hava koşullarına rağmen eğitimlerine ara vermeden devam ediyor.

Reklam
Reklam

Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Dairesi Başkanlığı, Koruma Eğitim Akademisinde eğitim alan polislerin zorlu hava koşullarına rağmen eğitimlerine devam ettiği anları bir video ile paylaştı.

Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Koruma Eğitim Akademisi'nde zorlu hava şartlarına rağmen eğitimlerimiz devam etmektedir.




Koruma polisler, zorlu hava koşullarına rağmen eğitimlerine devam ediyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde EĞİTİM haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EĞİTİM haberleri kategorisinde yer alan Koruma polisler, zorlu hava koşullarına rağmen eğitimlerine devam ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)