Koronavirüs açıklaması sonrası F.Bahçe'ye destek mesajları yağdı

TAKİP ET

Barcelona Kulübü, Fenerbahçe'nin koronavirüs açıklamasının ardından "Birlikte yeneceğiz, yanındayız Fenerbahçe" paylaşımında bulundu. Barcelona'nın ardından Trabzonspor ve Anadolu Efes de Fenerbahçe'ye destek mesajı gönderdi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe Kulübü, resmi sitesinden yaptığı açıklamada basketbol takımının rutin sağlık kontrollerinde bazı oyuncu ve idari kadro çalışanlarında koronavirüs belirtilerine rastlandığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün bu açıklamasının ardından futbol ve basketbol kulüpleri Fenerbahçe'ye destek mesajı gönderdi.

TRABZONSPOR
"Sevgili Fenerbahçe Ailesi, Oyuncularınızın ve idari kadrodaki arkadaşlarınızın yaşadığı kritik süreci sağlıklı bir şekilde atlatmalarını diliyor, en yakın zamanda iyi haberlerini beklediğimizi belirterek, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

ANADOLU EFES
"Anadolu Efes Spor Kulübü olarak Fenerbahçe Beko'nun bazı oyuncularında ve idari kadro çalışanlarında Covid – 19 belirtilerine rastlandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız."

BARCELONA
"Birlikte yeneceğiz, yanındayız Fenerbahçe"

GALATASARAY
"Fenerbahçe Erkek Basketbol A Takımı oyuncularının ve idari personelinin detaylı tarama sonuçlarının iyi haberler getirmesini, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

BEŞİKTAŞ
"Basketbol takımınızdaki bazı oyuncularınız ve idari kadronuzda Covid–19 belirtilerine rastlandığını üzüntüyle öğrendik. Bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatacağınıza yürekten inanıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

BAŞAKŞEHİR
Medipol Başakşehir, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın bazı oyuncuları ve idari personelinde korona virüs belirtileri görülmesi nedeniyle sarı-lacivertliler için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Turuncu-lacivertlilerin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Oyuncularınızın ve personelinizin en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını, tarama sonuçlarının da iyi sonuçlanmasını temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.