Korona virüsten etkilenen mikro ve küçük işletmelere destek
Korona virüsten etkilenen mikro ve küçük işletmelere destek, başlıklı haberin detayında; Türkiye'yi yaklaşık 2 yıldır etkisi altına alan korona virüs sürecinden etkilenen mikro ve küçük işletmelere destek programı için Balıkesir'in Edremit ilçesinde bilgilendirme semineri düzenlendi.
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda, Edremit Ticaret Odası iş birliğiyle COVID-19'dan etkilenen mikro ve küçük işletmelere hızlı destek programı çerçevesinde Kosgeb Balıkesir İl Müdürü Dr. Deniz Timurçin tarafından sunum yapıldı. Seminere Edremit Ticaret Odası üyelerinin yanı sıra sivil toplum örgütleri temsilcileri, muhasebeciler, ETO Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Süer ve Genel Sekreteri Recep Akgün katıldı.
Seminerde ekonominin bel kemiğini oluşturan Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı kapsamında uygulanacak faizsiz ve teminatsız geri ödemeli destek programının başvuru şartları, türü, limitleri, destek ödemesi alma şartları, uygulama süreci, destek ödemesi ve istihdam taahhütlerinin kontrol süreci ve geri ödeme süreciyle ilgili detaylı bir anlatım gerçekleşti.Korona virüsten etkilenen mikro ve küçük işletmelere destek başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 03.02.2022 tarihinde EKONOMİ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EKONOMİ haberleri kategorisinde yer alan Korona virüsten etkilenen mikro ve küçük işletmelere destek başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)