Korona virüse yakalanan genç akademisyen hayatını kaybetti
Son dakika 'SAĞLIK' kategorisinde yer alan habere göre; Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Selami Tanrıverdi, yakalandığı korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.
Evli ve 2 çocuk babası genç akademisyen Selami Tanrıverdi (35), bir süre önce korona virüse yakalandı. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’nde tedavi altına alınan Tanrıverdi, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
"Korona virüse yakalanan genç akademisyen hayatını kaybetti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "02.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "Korona virüse yakalanan genç akademisyen hayatını kaybetti" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.