Korkunç olay... Ailesini katleden üvey babadan bu halde kaçtı

TAKİP ET

Rusya'da 12 yaşındaki bir genç, annesini, küçük kardeşini ve 19 yaşındaki ağabeyini öldüren üvey babasından, odasındaki camı kırarak kaçtı.

Reklam
Reklam

Rusya'da yaşanan korkunç olayda 12 yaşındaki Malchik, annesini, küçük kardeşini ve 19 yaşındaki ağabeyini vahşice öldüren üvey babasından, odasındaki camı kırarak kaçtı. Malchik, can havliyle üzerinde sadece iç çamaşırıyla kendini sokağa attı. Ayakları ve üstü başı kan içerisinde olan Malchik ve yarı çıplak halde bir fırına sığındı.

Olay, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin Mendeleyevsk kentinde meydana geldi. Alkollü olduğu belirtilen 41 yaşındaki üvey baba Ainur Harisov, yerel saatle gece 3 sıralarında eve gelerek 38 yaşındaki eşi Angelina Basharova ile tartıştı. Elinde bıçak olan Harisov, anne Basharova'yı tehdit ederken, ilk evliliğinden olan 19 yaşındaki büyük oğlu Cyril, odasından çıkarak annesini savunmaya çalıştı.

Bu sırada bağırışları duyan 12 yaşındaki Malchik de odasından çıktı ancak üvey baba Harisov, ona odasına gitmesini, ona da sıranın geleceğini söyledi ve anne Basharova ve büyük oğlu Cyril'i öldürdü. Harisov, daha sonra Basharova ile evliliğinden doğan 2 yaşındaki çocuğunu da öldürdü.

Odanın camını kırıp fırına sığındı
Odasına giden Malchik, evinin kapılarının üvey babası tarafından kilitlendiğini duydu. Korkuya kapılan küçük çocuk, odasındaki pencerenin camını kırarak yarı çıplak halde aşağıya atladı ve fırına koştu. Fırın çalışanları ise yarı çıplak halde gelen Malchik'in yaralarına ilk yardım uyguladıktan sonra onu battaniyeye sararak, sağlık ve polis ekiplerini aradı.

Yerel medya, anne Basharova ve büyük oğlu Cyril'in evlerinde öldüklerini duyurdu. 2 yaşındaki çocuk ise ambulansla hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi.

Üvey baba yakalandı
İşlediği cinayetin ardından ortadan kaybolan üvey baba Harisov, kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. Harisov'un ifadesinde, suçunu itiraf ettiği ve kıskançlık sebebiyle bu cinayetleri işlediğini söylediği belirtildi.