Köpeklerin saldırısına uğrayan karacayı köylüler kurtardı

TAKİP ET

Köpeklerin saldırısına uğrayan karacayı köylüler kurtardı, başlıklı haberin detayında; Bartın'da köpeklerin saldırısında yaralanan karaca köylüler tarafından kurtarıldı. Yaralanan karaca tedavi edildikten sonra doğal ortamına salındı.

Reklam
Reklam

Bartın’ın Kayadibi köyü Ihlamur Mahallesinde köpeklerin saldırısına uğrayan karaca köyde yaşayan vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Karacanın yaralandığını fark eden vatandaşlar durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne bildirdi. Güvenli bir bölgede ekipler gelene kadar köylüler tarafından korunan karaca Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekiplerince teslim alındı. Veteriner Hekim Tolga Kandıralı tarafından tedavisi tamamlanan karaca genel sağlık kontrollerinin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekiplerinin gözetiminde yeniden doğal ortamına salındı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Köpeklerin saldırısına uğrayan karacayı köylüler kurtardı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "27.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Köpeklerin saldırısına uğrayan karacayı köylüler kurtardı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.