Konyaaltı sahilinde renk cümbüşü oluştu, görenler cep telefonlarına sarıldı

Konyaaltı sahilinde renk cümbüşü oluştu, görenler cep telefonlarına sarıldı, başlıklı haberin detayında; Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili büründüğü 3 farklı renkle adeta görsel şölen sundu. Antalya'da öğle saatlerinden itibaren etkisini sürdüren yağışlı ve rüzgârlı hava Konyaaltı sahilinde denizin renk cümbüşü oluşturmasını sağlarken, vatandaşlar kuvvetli rüzgâra rağmen varyant seyir terasında manzaranın tadını çıkardı.

Sahilin kıyı kesimi dev dalgalar sonucu çamur rengini alırken aralıklı koyu mavi ve turkuazla bezenen sahil bandı mavinin neredeyse her tonuna bürünürken yürüyüş yapanlara ise görsel bir şölen sundu. Kıyıya kadar uzanan dev dalgaların köpükleri de kar beyazı görüntüler oluştururken, vatandaşlar ise eşsiz manzarayı kaçırmak istemedi ve telefonlarına sarıldı.




Konyaaltı sahilinde renk cümbüşü oluştu, görenler cep telefonlarına sarıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 08.02.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Konyaaltı sahilinde renk cümbüşü oluştu, görenler cep telefonlarına sarıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)