Konya'da 29 bin 944 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

TAKİP ET

Konya'da 29 bin 944 adet uyuşturucu hap ele geçirildi, başlıklı haberin detayında; Konya'da zehir tacirlerine yönelik operasyonlara devam eden polis, 27 bin 944 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Uyuşturucu madde ile yakalanan 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik çalışmaları devam ediyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen müşterek çalışmalar ve yapılan uygulamalar neticesinde 27 bin 944 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda uyuşturucu maddelerle yakalanan M.A. isimli şahıs “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan adliyeye sevk edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Konya’da 29 bin 944 adet uyuşturucu hap ele geçirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Konya’da 29 bin 944 adet uyuşturucu hap ele geçirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.