Konutların altyapısı için belediye harekete geçti

Konutların altyapısı için belediye harekete geçti, başlıklı haberin detayında; Düzce Belediyesi geçtiğimiz günlerde kura çekimi gerçekleştirilen Beyciler TOKİ evlerinin alt yapı çalışmalarını hızlandırdı.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Beyciler mahallesinde hummalı çalışmasını sürdürüyor. Şehrin farklı mahallelerinde dur durak bilmeden çalışma yapan müdürlüğe bağlı ekipler, vatandaşların da şikayetlerini gideriyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri de şehrin dört bir yanında gece gündüz demeden çalışlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Beyciler mahallesindeki TOKİ evlerinin yağmur ve kanalizasyon hatlarını çekmeye başlayan ekipler, çalışmayı kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Beyciler mahallesinde 500'lük borularla yağmur hattının yanı sıra 400'lük borularla da kanalizasyon hattını çekiyor. Beyciler TOKİ'de evlerine geçecek olan vatandaşlar alt yapı konusunda sorun yaşamayacak.




Konutların altyapısı için belediye harekete geçti başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 18.03.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Konutların altyapısı için belediye harekete geçti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)