Konuşmayı öğrenmeden hayvan sevgisini öğrendi - Bursa Haberleri

TAKİP ET

Konuşmayı öğrenmeden hayvan sevgisini öğrendi, başlıklı haberin detayında; Bursa'da konuşmayı öğrenmeden hayvan sevgisini öğrenen bir buçuk yaşındaki çocuğun kediyle dostluğu izleyenlerin yüreğini ısıttı.

Reklam
Reklam

Mustafakemalpaşa ilçesinin Sünlük köyünde yaşayan 1,5 yaşındaki Melisa Uslu, evlerinin önündeki kediyle kısa sürede dost oldu. Kediyi elinde taşımakta zorlanmasına rağmen kucağına alıp seven minik Melisa ile hayvan arasındaki dostluk görenleri duygulandırdı. Minik Melisa, sevimli kediyi kucaklayıp, 3 yaşındaki arkadaşı Nazlı Uslu’ya götürerek, onun da sevmesine fırsat verdi. Zor yürüyen Minik Melisa’nın kediyle oynaması görenlerin yüreklerini ısıttı. Daha konuşmayı bilmemesine rağmen hayvanlara karşı büyük sevgi beslemesi herkese örnek oldu. Kucağından bir ân olsun indirmediği kediyi öpüp gittiği her yere götüren Melisa’nın sosyal medyada paylaşılan görüntüleri çok beğenilip defalarca paylaşıldı.

 


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


 

Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

 

"Konuşmayı öğrenmeden hayvan sevgisini öğrendi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Konuşmayı öğrenmeden hayvan sevgisini öğrendi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.