Kontrolden çıkan yabancı plakalı otomobil fındık bahçesine düştü: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Kontrolden çıkan yabancı plakalı otomobil fındık bahçesine düştü: 1 ölü, 1 ağır yaralı, başlıklı haberin detayında; Sakarya'nın Karasu ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkan yabancı plakalı otomobil, taklalar atarak fındık bahçesine düştü. Kazada, bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

Kaza, Karasu ilçesi Taşlıgeçit Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yabancı plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıktı. Taklalar atan otomobil, yol kenarındaki fındık tarlasına düştü. Fındık toplamak için bahçeye gelenlerin fark ettiği kaza, sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisindeki Yalçın Manav ve Ahmet Ç.’yi bulunduğu yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında Yalçın Manav’ın hayatını kaybettiğini Ahmet Ç.’nin ise ağır yaralandığını belirledi. Kaza sonrasında Ahmet Ç. Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken Yalçın Manav’ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Yalçın Manav ve Ahmet Ç.’nin Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde ikamet ettiği öğrenilirken jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kontrolden çıkan yabancı plakalı otomobil fındık bahçesine düştü: 1 ölü, 1 ağır yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kontrolden çıkan yabancı plakalı otomobil fındık bahçesine düştü: 1 ölü, 1 ağır yaralı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.