Kompresörden çıkan yangın iş yerinde hasara neden oldu

TAKİP ET

Kompresörden çıkan yangın iş yerinde hasara neden oldu, başlıklı haberin detayında; Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan bir iş yerinde, hava kompresörünün elektrik kontağından kaynaklı çıkan yangında maddi hasar oluştu.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Şeker Mahallesi 6137. Sokak üzerinde bulunan bir oto tamirhanesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre kompresörün elektrik kontağından dolayı yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine iş yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinde yaralanan olmadığı tespit edilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Kompresörden çıkan yangın iş yerinde hasara neden oldu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 28.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Kompresörden çıkan yangın iş yerinde hasara neden oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)