Kombisi 7 yaşını dolduranlar dikkat!

TAKİP ET

Kombilerin kullanımı ve yazın nasıl bir konumda olacağını bilmeyenler dikkat! Özellikle eski tip kombi sahiplerinin ileride sorun yaşamamaları için yaz konumundaki kombilerini en az haftada bir defa 15-20 saniye kış konumunda çalıştırmaları gerekiyor.

Reklam
Reklam

Kombibank.com Genel Direktörü Kadir Coşkun, eski tip kombi sahiplerinin ileride sorun yaşamamaları için yaz konumundaki kombilerini en az haftada bir defa 15-20 saniye kış konumunda çalıştırmaları gerektiğini söyledi.
 

KOMBİ POMPALARINDA KİREÇ VE KİR RİSKİ

2013 öncesi üretilmiş birçok kombide pompa blokaj koruması olmadığını belirten Coşkun, “aylarca çalıştırılmayan kombi pompası kireç ve kir nedeniyle sıkışıyor. Kışın kombi çalıştırılmak istendiğinde pompa dönmediği için yüksek ısı oluşuyor ve kullanılamaz hale geliyor” dedi.
 
Sirkülasyon pompası maliyetinin yüksek olduğunu belirten Coşkun; “Sıfır kombi fiyatları şu an 2.900 TL düzeyindeyken, 10 yıllık bir kombinin sirkülasyon pompası değişim maliyeti 500 ila 800 TL arasında değişiyor. Bu oldukça yüksek pahalı bir maliyet” açıklamasını yaptı.
 
10 yaşını aşmış bir kombinin genellikle birkaç aylık periyotlarla farklı arızalar vererek iki sene içerisinde yeni bir kombi tutarı kadar arıza maliyeti çıkardığına işaret eden Coşkun; “kombibank.com olarak eski kombilerini iade eden müşterilerine indirim yapıyoruz. Bu nedenle en uygun kombi fiyatları mağazamızda sunuluyor." ifadelerini kullandı.
 

KOMBİ DEĞİŞİMİNDE ÜCRETSİZ DESTEK SAĞLANIYOR

Kadir Çoşkun, konuşmasınında devamında; "Mühendislerimiz bir kombi almaya ihtiyaç duyan müşterilerimizin evlerinin büyüklüğüne ve sıcak su ihtiyaçlarına göre, hem garanti, hem yedek parça hem de ömür açısından en iyi ürünü almaları için ücretsiz destek sunuyorlar.
 
Diğer taraftan müşterimiz olmasalar dahi insanların ellerindeki kombileri verimli kullanmaları için hiçbir ücret talep etmeden bilgi ve destek vermeye devam ediyoruz. Çünkü zayi edilen her elektronik eşya kaybedilmiş milli servettir” dedi.