Kocası tarafından boğularak öldürülen anne ve çocukları toprağa verildi
Kocası tarafından boğularak öldürülen anne ve çocukları toprağa verildi, başlıklı haberin detayında; Hatay'ın İskenderun ilçesinde kocası tarafından boğularak öldürülen anne Aynur Mert ile çocukları Aleyna Mert ve Ahmet Ali Mert, Osmaniye'de toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre, İskenderun ilçesine bağlı Denizciler Mahallesi’nde yaşayan Aynur Mert’in evinden kötü kokular geldiğini fark eden komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri evden kimseye ulaşamayınca itfaiye yardımıyla eve girdi. İçeriye girdiklerinde acı tabloyla karşılaşan ekipler anne Aynur Mert (41) ile çocukları Aleyna Mert (16) ve Ahmet Ali Mert’in (14) cansız bedenlerini buldu. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından gece saatlerinde anne ve çocuklarının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Aynur Mert ile çocukları Aleyna Mert ve Ahmet Ali Mert’in cenazeleri aileye teslim edildi. Karayoluyla Osmaniye’ye getirilen cenazeler için asri mezarlıkta cenaze töreni düzenlendi. İkindi vaktini müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aynur Mert ile çocukları Aleyna Mert ve Ahmet Ali Mert gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.Öte yandan, Osmaniye’de gözaltına alınan katil zanlısı Turgay Mert’in İskenderun Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunun sürdüğü belirtildi.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Kocası tarafından boğularak öldürülen anne ve çocukları toprağa verildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kocası tarafından boğularak öldürülen anne ve çocukları toprağa verildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.