'Kocama yemek yapar, kıyafetlerini yıkarım' Sosyal medya yıkıldı!

TAKİP ET

19 yaşındaki Brylea Langley'nin sosyal medya paylaşımı tartışma çıkardı.

Reklam
Reklam

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Brylea Langley'nin son paylaşımı tartışma çıkardı. Twitter hesabında, "Bana eski kafalı diyebilirsiniz ama kocama bakmak, ona her akşam yemek hazırlamak, kıyafetlerini yıkamak, bir sonraki gün işe hazır olması için gerekenleri yapmak ve kocama eve geldiği her zaman temiz bir ev sağlamak için yetiştirildim."

"Ben tam da böyle bir eş olacağım" mesajını paylaşan Brylea Langley, çok sayıda olumsuz eleştirinin hedefi haline geldi. Kullanıcılardan biri, "Kulağa, kocanın annesi olmak için doğmuşsun gini geliyor" dedi. Bir başka kullanıcı ise, "Yetişkin bir erkeğe annelik yapmak tam zamanlı işin mi?" yorumunda bulundu.

Bir diğer kullanıcıysa, "Erkek arkadaşımla beraber yaşıyorum fakat onun annesi olmaya çalışmıyorum. Her işi beraber yapıyoruz." yazdı. Çok sayıda kullanıcı ev işlerinin eşler arasında adil şekilde paylaşılması gerektiğini vurguladı. Bir kullanıcı ise, "Ev hanımıyım ve eşim bana 1950 kafası ile davranmıyor ve benden talepte bulunmuyor" dedi.

Uzun yıllardır evli olduğunu söyleyen kullanıcıların birçoğu da Brylea Langley'in açıklamalarını oldukça anlamsız buldu. Az sayıda kullanıcı ise Brylea Langley'in tartışma yaratan mesajlarını destekledi kadınların eşlerine hizmette kusur etmemesi gerektiğini savundu. Brylea Langley henüz eleştirilere yanıt vermedi.