"Kocam sadece benim için yaptı"

TAKİP ET

Bu fotoğrafı sosyal medyada paylaşıp öyle bir uyarıda bulundu ki!

Reklam
Reklam

Gösteri dünyasının en göz önünde çiftlerinden biri olan Kim Kardashian ve Kanye West cephesinden ilginç bir haber geldi. 

Son yıllarda moda alanında da adını duyuran Kanye West, sadece karısı Kim Kardashian için bir elbise tasarladı. Kardashian, altın rengi bu elbiseyle çekilen pozunu Instagram saşfasında paylaştı. Kardashian, fotoğrafının yanına, elbisenin Kanye West tarafından geçen yılki Miami gezisi için tasarlandığını belirtti. Bu elbiseyi o zaman giymediğini belirten Kardashian "Hızlı moda markaları, lütfen bu elbiseyi kopyalamak için ben giyene kadar bekler misiniz" diye eklemeyi de ihmal etmedi.

Kim Kardashian'ın "Elbiseyi herkes önce benim üstümde görsün" çağrısı takipçileri arasında da ilginç yorumlara neden oldu.

Kanye West, uzun süredir spor kıyafetler başta olmak üzere giysi ve ayakkabı tasarımları yapıyor. Tasarımları da önemli moda haftalarında sergileniyor. 

West'in tasarımlarını giyenler arasında eşi Kim Kardashian başta olmak üzere onun kız kardeşleri Kourtney ve Khloe de bulunuyor. 

INSTAGRAM, BACKGRID USA, BACKGRID UK