Kocaeli-İstanbul istikametine kar engeli

TAKİP ET

Kocaeli-İstanbul istikametine kar engeli, başlıklı haberin detayında; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, araçların ikinci bir duyuruya kadar İstanbul'a gidemeyeceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Kocaeli ve İstanbul'da birkaç gündür yer yer etkili olan kar yağışı İstanbul-Kocaeli istikametini kapattı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Twitter üzerinde yaptığı açıklamada Kocaeli'deki araçların yoğun kar yağışı sebebiyle ikinci bir duyuruya kadar İstanbul istikametine gidemeyeceğini duyurdu.




Kocaeli-İstanbul istikametine kar engeli başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kocaeli-İstanbul istikametine kar engeli başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)