KKTC Sağlık Bakanı Pilli, Covid-19'a yakalandı

TAKİP ET

KKTC Sağlık Bakanı Pilli, Covid-19'a yakalandı, başlıklı haberin detayında; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli'nin Covid-19 testinin pozitif çıktı.

Reklam
Reklam

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Ali Pilli, Covid-19'a yakalandı. Bakan Pilli'nin boğaz ağrısı, öksürük ve baş ağrısı belirtileri göstermesinin ardından PCR testi yaptırdığı ve test sonucunda pozitif çıktığı açıklandı. Pilli'nin hafif Covid-19 belirtileri dışında genel sağlık durumunun iyi olduğu ve şu anda evinde kendini izole ettiği bildirildi.




KKTC Sağlık Bakanı Pilli, Covid-19'a yakalandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde Dünya haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. Dünya haberleri kategorisinde yer alan KKTC Sağlık Bakanı Pilli, Covid-19'a yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)