Kızının nikahı kıyan evlendirme memurunun duydu dolu anları
Kızının nikahı kıyan evlendirme memurunun duydu dolu anları, başlıklı haberin detayında; Bilecik'te kızının nikahını kıyan evlendirme memuru, duygu dolu anlar yaşadığını belirterek ağlamamak için kendimi zor tuttuğunu söyledi.
Bilecik’in Söğüt ilçesinde belediyede evlendirme memuru olarak görev yapan Ayhan Çengel, 26 yaşındaki sınıf öğretmeni kızı Elif ile Servet’in nikahları kıyarak, duygu dolu anlar yaşadı. Söğüt Türk Sofrası’nda düzenlenen düğüne Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Söğüt eski Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
9 yıldır Söğüt Belediyesinde evlendirme memurluğu yapan 49 yaşındaki Ayhan Çengel, kendi kızının nikahını kıyarken, genç çiftler hep bir ağızdan ’evet’ dedi. Bugünü hiç unutmayacağını anlatan Ayhan Çengel, "9 yıldırı bu görevi yürütüyorum, ama bu günü hiç unutmayacağım. Kendi kızımın nikahı kıymak bana nasip oldu. Çok duygulandım, ağlamamak için kendimi zor tuttum. Kızım ve artık bir evladım olan damadıma bir ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Kızının nikahı kıyan evlendirme memurunun duydu dolu anları" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "27.07.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Kızının nikahı kıyan evlendirme memurunun duydu dolu anları başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.