Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezinde çalışanlar korona virüs aşısı oldu

TAKİP ET

Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezinde çalışanlar korona virüs aşısı oldu başıklıklı son dakika haberinde; Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Hububat Ticaret Merkezinde çalışan personeller korona virüs aşısı oldu.

Reklam
Reklam

Kızıltepe İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından, bölge hububat ticaretinin kalbi olan Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezinde aşı merkezi oluşturularak personel ve misafirlerine korona virüs aşısı yapıldı. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı yetkilileri ile beraber Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Hububat Ticaret Merkezi ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı M. Şerif Öter’le bir araya gelerek çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Uzm. Dr. Yavuz, aşı olanlara geçmiş olsun dileklerini de iletti.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezinde çalışanlar korona virüs aşısı oldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezinde çalışanlar korona virüs aşısı oldu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.