Kızılcahamam'ın eşsiz kar manzaraları havadan görüntülendi

TAKİP ET

Kızılcahamam'ın eşsiz kar manzaraları havadan görüntülendi, başlıklı haberin detayında; Başkentte etkisini sürdüren kar yağışı Ankara'nın turizm merkezi Kızılcahamam ilçesinde görülmeye değer manzaralar oluşturdu.

Reklam
Reklam

Doğal güzellikleri ile meşhur Kızılcahamam'da etkili olan kar yağışı ilçenin bir çok noktasında kartpostallık manzaraların oluşmasına neden oldu. Soğuksu Milli Parkı ve kaplıcaları bünyesinde bulunduran Kızılcahamam ilçesinde kar yağışı ardından oluşan masalsı görüntüler drone ile görüntülendi.




Kızılcahamam'ın eşsiz kar manzaraları havadan görüntülendi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 28.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kızılcahamam'ın eşsiz kar manzaraları havadan görüntülendi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)