Kızılay Tavşanlı 'Afet Timi'nden tatbikat

TAKİP ET

Kızılay Tavşanlı 'Afet Timi'nden tatbikat, başlıklı haberin detayında; Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Kızılay Şubesi'nin 'Afet Timi' tatbikatlarına kış şartlarında da devam ediyor.

Reklam
Reklam

Kızılay Tavşanlı Şube Başkanı Mümtaz Serdaroğlu, Kızılay'ın ana görevinin beslenmeyi sağlamak olduğunu bunun yanında kan ve barınma hizmetlerini de yaptıklarını, bu hizmetlerin öncelikli doğal afetler de ortaya çıktığı için her zaman hazır olmak mecburiyetinde olduklarını ifade etti. Bu kapsamda çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Serdaroğlu, Kuruçay Göleti civarında arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.




Kızılay Tavşanlı 'Afet Timi'nden tatbikat başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kızılay Tavşanlı 'Afet Timi'nden tatbikat başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)