Kızılay'dan giyim yardımı
Kızılay'dan giyim yardımı, başlıklı haberin detayında; MUŞ (İHA) – Kızılay Varto Şube Başkanlığı tarafından Ramazan ayı öncesi maddi durumu iyi olmayan dul ve yetimlere giyim yardımı yapıldı.
İlçeye bağlı 99 köy ve 50 mezraya ulaşan Kızılay ekipleri, ihtiyaç sahiplerini Ramazan ayı öncesi sevindirdi. Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından Muş'un Varto ilçesine gönderilen giyim kolileri, 200 haneye tek tek ulaşılarak teslim edildi. Kızılay Varto Şube Başkanı Hamza Sezgin Yonat, Varto'nun 99 köyü ve 50 mezrasında maddi durumu iyi olmayan dul ve yetimlere giyim kolilerini teslim ettik. Zaman zaman 2 bin rakımlı karlı dağları bile aşmak zorunda kaldık. Ramazan ayı yaklaşık ve 150 aileye ise gıda yardımı dağıtmayı planlıyoruz diye konuştu.
Aşağı Alagöz köyünde ikamet eden Hanifi Apak (50) adlı vatandaş ise yapılan yardımdan dolayı Kızılay görevlilerine teşekkür ederek, Bize yardımda bulunan herkesten Allah razı olsun. İlçe başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.Eşinin vefat etmesi nedeniyle Kültür Mahallesi'nde tek başına yaşayan Hatun Han adlı kadın da, Kızılay ekiplerine teşekkür ederek, Allah devletimize zeval vermesin ifadelerini kullandı.Kızılay'dan giyim yardımı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 19.03.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Kızılay'dan giyim yardımı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)