Kitapseverler Forum AVM'de buluşuyor

TAKİP ET

Kitapseverler Forum AVM'de buluşuyor, başlıklı haberin detayında; Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Forum Diyarbakır AVM'nin ortaklaşa gerçekleştireceği kitap mezadı kitap severlerle buluşmaya devam ediyor.

Reklam
Reklam

Bolca kitabın açık artırma usulüyle okuyucularla buluştuğu kitap mezadında kitap severler bulamadıkları ya da satmak istedikleri kitapları mezada getirerek 1 TL'den başlayan fiyatla açık arttırma usulüyle kitap severlerle buluşturmuş olacak. Kitaplar raflarda kalmasın mottosuyla devam eden kitap mezadının Forum Diyarbakır AVM'de her ayın son cumartesi gününde farklı mekanlarda kitap severlerle buluşturulacağı belirtildi.




Kitapseverler Forum AVM'de buluşuyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 29.01.2022 tarihinde KÜLTÜR SANAT haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. KÜLTÜR SANAT haberleri kategorisinde yer alan Kitapseverler Forum AVM'de buluşuyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)