Kısıtlamanın sessizliğini gök gürültüsü ve şimşekler bozdu

TAKİP ET

Kısıtlamanın sessizliğini gök gürültüsü ve şimşekler bozdu başıklıklı son dakika haberinde; Karabük'te sağanak yağışın ardından gök gürültüsü ile birlikte çakan şimşekler kısıtlamanın sessizliğini bozdu.

Reklam
Reklam

Karabük’te gök gürültüsüyle kısıtlamanın sessizliği bozan şimşekler, enerjisi ile de görsel şölen sundu. Sağanak yağışın ardından şiddetli gök gürültüsü ile ortaya çıkan şimşekler, Safranbolu’da adeta geçiş töreni yaptı. Kısıtlama kapsamında marketlere giden bazı vatandaşlar ise aniden bastıran sağanak yağmura yakalandı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kısıtlamanın sessizliğini gök gürültüsü ve şimşekler bozdu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "13.06.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "Kısıtlamanın sessizliğini gök gürültüsü ve şimşekler bozdu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.