Kısıtlama sonrası İstanbul'da trafik yoğunluğu

TAKİP ET

Kısıtlama sonrası İstanbul'da trafik yoğunluğu başıklıklı son dakika haberinde; İstanbul'da, korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan Pazar günü uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle haftanın ilk iş günü, trafikte yoğunluk yaşanıyor. İBB'nin mobil uygulamasına göre, trafik yoğunluğu saat 08.00'da itibarıyla yüzde 53 olarak ölçüldü.

Reklam
Reklam


Kentte 19 Haziran Cumartesi günü 22.00’da ’de başlayan sokağa çıkma kısıtlaması, saat 05.00 itibarıyla sona erdi. Vatandaşların haftanın ilk iş gününde kendi araçlarını tercih etmesi, araç arızaları nedeniyle sabah saatlerinde kentteki ana yol ve caddelerde yoğunluk arttı.
15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Edirne istikametinde trafik yoğunluğu gözlenirken, her iki köprünün Ankara istikametinde ise trafik akıcı şekilde sürüyor. D-100 kara yolunun bazı bölgelerinde yoğunluk artıyor. İBB’nin mobil uygulamasına göre, trafik yoğunluğu saat 08.00 itibariyle yüzde 53 olarak ölçüldü.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kısıtlama sonrası İstanbul’da trafik yoğunluğu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan "Kısıtlama sonrası İstanbul’da trafik yoğunluğu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.