Kış öncesi mazgallar ve ızgaralar temizleniyor

TAKİP ET

Kış öncesi mazgallar ve ızgaralar temizleniyor, başlıklı haberin detayında; Kilis Belediyesi tarafından kış öncesi kentte bulunan mazgallar ve ızgaralar temizleniyor.

Reklam
Reklam

Belediye Su İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kilis kent merkezindeki muhtelif yerlerinde su arıza, bakım onarım ve alt yapı çalışmaları hızlı bir şekilde yapılıyor. Kış öncesi yağmurların başlaması ihtimaline karşı Kilis genelinde bulunan tüm mazgallar ve ızgaralar tek tek temizlendi. Çalışmaların devem edeceği, yağmur yağdığı zaman mazgalların ve ızgaraların tıkanmaması için periyodik bir şekilde çalışmaların süreceği bildirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kış öncesi mazgallar ve ızgaralar temizleniyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "27.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Kış öncesi mazgallar ve ızgaralar temizleniyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.