Kış aylarındaki trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı

TAKİP ET

Kış aylarındaki trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı, başlıklı haberin detayında; Van'da olumsuz hava şartlarında kurallara uymayan sürücülerden kaynaklı yaşanan trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Reklam
Reklam

Etkili olan kar yağışının ardından dikkatsizce araç kullanılması ve hız sınırının aşılması nedeniyle meydana gelen trafik kazaları, kentin değişik noktalarına yerleştirilen Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarına yansıdı. Özellikle kavşaklarda meydana gelen kazaların aşırı hız ve kış lastiğinin kullanılmamasından kaynaklandığı belirtildi.

Kurallara uyuyorsak bize her yol güvenli

Sürücülerin dikkatsizliğinden kaynaklanan kazalara ilişkin Van Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olumsuz hava koşullarına karşı tedbirli olunması ve zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması gerektiğini belirtti. Zorunluluk halinde kış lastiği ve zincir kullanılmasının unutulmaması kuralını hatırlatan yetkililer, Kış yolculuklarında kurallara uyalım ve sevdiklerimizle birlikte can güvenliğimizi garantiye alalım. Kurallara uyuyorsak bize her yol güvenli dedi.




Kış aylarındaki trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Kış aylarındaki trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)