Kırşehir'de polis kurban pazarında 'sahte para' uyarısında bulundu

Kırşehir'de polis kurban pazarında 'sahte para' uyarısında bulundu, başlıklı haberin detayında; Kırşehir'de polis ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarında sahte para ve mal varlığına karşı suçlara karşı uyarı yaparak, bilgilendirici broşür dağıttı.

Kırşehir Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret eden Toplum Destekli Polislik(TDP)Şube Müdürlüğü ekipleri, kurban satıcılarını sahte para ve tırnakçılığına karşı uyardı. Dağıttıkları broşürler ve anlattıkları bilgilerle satıcıların dolandırıcıların oyunlarına karşı dikkatli olmaları gerektiğine dikkat çeken ekipler, sahte para ve tırnakçılığı anlama yöntemlerini anlatarak satıcılara yaklaşan kurban bayramı öncesi "Dolandırıcı kurbanı olmayın" uyarısında bulundu.

Polis ekiplerinin, bayram sonuna kadar çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

"Kırşehir’de polis kurban pazarında ‘sahte para’ uyarısında bulundu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.07.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Kırşehir’de polis kurban pazarında ‘sahte para’ uyarısında bulundu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.