Kırşehir'de oto sevisinde yangın

TAKİP ET

Kırşehir'de oto sevisinde yangın, başlıklı haberin detayında; Kırşehir'de sanayi sitesi içerisinde yer alan otomobil bakım servisinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde bulunan bir LGP bakım servisinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede büyürken, servisteki patlamalar paniğe neden oldu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, çıkan yangın da itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sönüdürüldü.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.




Kırşehir'de oto sevisinde yangın başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Kırşehir'de oto sevisinde yangın başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)