Kırmızı halı böyle gala görmedi

TAKİP ET

72'nci Cannes Film Festivali'nin en 'yıldızlı' galasından bu görüntüler yansıdı.

Reklam
Reklam

Bu yıl 72'nci kez düzenlenen Cannes Film Festivali'nin galaları Hollywood yıldızlarının gövde gösterisi olmaya devam ediyor. Festivalin şu ana kadarki en 'yıldızlı' galası ise dün gece yapıldı. Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini üstlendiği Once Upon a Time in Hollywood adlı filmin ilk gösterimi yapıldı. Gösterim öncesi de kırmızı halıda kelimenin tam anlamıyla bir yıldızlar geçidi yaşandı.

Filmin başrol oyuncuları Leanorda DiCaprio ile Brad Pitt'in yanı sıra Tilda Swinton, Margot Robbie, Dakota Fanning gibi yıldızlar birer birer kırmızı halıdan geçti. Yönetmen Tarantino, geçen yıl evlendiği karısı Daniela Pick'in elini bir an olsun bırakmadı. DiCaprio, bir süredir birlikte olduğu Camila Marone ile birlikte galadaydı. Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn de sevgilisi Hana Cros ile birlikte gecenin konukları arasındaydı.

İşte 72'nci Cannes Film  Festivali'nin bol yıldızlı galasından objektiflere yansıyanlar. Angelina Jolie'den ayrıldıktan sonra adı Charlize Theron da dahil birçok kişiyle anılan Brad Pitt galaya yalnız katıldı. Ülkemizde Bir Zamanlar Hollywood'da adıyla gösterime girecek olan film, 1969 yılına götürüyor seyirciyi. Los Angeles'ta çok izlenen bir dizide oynamış bir aktörün sinema sektörüne adım atmasının öyküsünü perdeye taşıyor.

Tarantino'nun, Hollywood tarihinin tüyler ürperten Sharon Tate cinayetini de olay örgüsüne eklediği filmde Leonardo DiCaprio ile Brad Pitt filmin ana kahramanlarını canlandırıyor. Margot Robbie, Dakota Fanning, Luke Perry kadroda yer alan diğer isimler. Al Pacino, Kurt Russell, Tim Roth da filme renk katıyor. 

BACKGRID UK, DEPO PHOTOS