Kırklarelispor transfer çalışmalarını sürdürüyor

TAKİP ET

Kırklarelispor transfer çalışmalarını sürdürüyor, başlıklı haberin detayında; TFF 2. Lig'de mücadele eden Kırklarelispor, Pendikspor'dan Mahmut Caner Alioğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Reklam
Reklam

Kırklarelispor, kadrosuna Pendikspor’dan 24 yaşında defans ve sağ bek oyuncusu Mahmut Caner Alioğlu’nu kadrosuna kattı. Başarılı futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Kırklarelispor’da, yeni sezona iyi hazırlandıklarını belirten Kulüp Başkanı Volkan Can, "Pendikspor’dan Mahmut Caner Alioğlu kardeşimizle 2 yıllık sözleşme imzaladık. Yeni sezon hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Transferlerle eksik mevkilerimizi tamamlıyoruz” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kırklarelispor transfer çalışmalarını sürdürüyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Kırklarelispor transfer çalışmalarını sürdürüyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.